Arbeidsongeval gehad? Schakel nu de letselschadeadvocaat arbeidsongeval in!

      Reacties uitgeschakeld voor Arbeidsongeval gehad? Schakel nu de letselschadeadvocaat arbeidsongeval in!

LetselschadeadvocatenHeeft u een arbeidsongeval gehad? Dit is erg vervelend en u wilt natuurlijk alle schadeposten terug krijgen. Om dit proces goed te laten verlopen is echt verstandig om een letselschade advocaat in te schakelen. Een van de beste letselschade advocaten is de letselschadeadvocaat arbeidsongeval van Hijink advocaten.

Elk jaar vinden er meer dan 200.000 arbeidsongevallen plaats met letsel als gevolg. Een bedrijfsongeval is een gebeurtenis dat plaatsvindt onder werktijd en u letsel heeft. Letselschade kan ook ontstaan tijdens het van of naar het werk rijden. In dat geval is er sprake van een verkeersongeval.

Wanneer u letselschade oploopt moet u dit melden aan de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW). Zij registeren alle ernstige arbeidsongevallen. Deze arbeidsongevallen worden vervolgens weer gemeld aan de Arbowet. Het kan namelijk gebeuren dat een werknemer voor een tijd of geheel arbeidsongeschikt raakt. Van arbeidsongeschiktheid is onder meer sprake als het slachtoffer geen passend werk meer kan verrichten.

Meest voorkomende arbeidsongevallen

Wanneer u een arbeidsongeval heeft gehad is het natuurlijk erg verstandig om de letselschadeadvocaat arbeidsongeval in te schakelen. Zij zullen u helpen in het gehele proces om uw schadeposten terug te krijgen en alle zaken goed geregeld te krijgen. Maar wat zijn de meest voorkomende arbeidsongevallen? Het meest voorkomende arbeidsongeval is het vallen van hoogte. Hiernaast gebeurd het ook regelmatig dat een werknemer in contact komt met een van de bewegende delen van een machine. Op de derde plek is vallende objecten die een werknemer letsel kunnen toebrengen.