Een goede tip voor voordelige whiteboards

      Reacties uitgeschakeld voor Een goede tip voor voordelige whiteboards

Mijn moeder is sinds kort de eigenaresse van haar eigen bedrijf. Ze wilde voor haar vergaderingen graag een whiteboard kopen zodat zij en haar collega’s hier alles gemakkelijk op konden schrijven. 

Veel bedrijven dat whiteboards aanbieden

Toen we samen op het internet op zoek gingen naar een whiteboard kregen we erg veel zoekresultaten. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Whiteboard Expert. De website van dit bedrijf is erg goed en super overzichtelijk. op de website is onder andere erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf een klant gemiddelde heeft van een 8,6. Dit sprak ons beide erg aan waardoor mijn moeder besloot om een kijkje in het asosiremtn van het bedrijf te nemen. 

whiteboards

Een zeer groot aanbod 

Het bedrijf biedt een erg grote aanbod aan waardoor je erg veel keuze hebt tussen zeer veel verschillende producten. Nadat we een aantal whiteboards met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk tot een keuze. Mijn moeder besloot om over te gaan tot een aankoop en haar whiteboard werd al erg snel geleverd.