Escape Room Nijmegen de beste plek voor uw teamuitje

      Reacties uitgeschakeld voor Escape Room Nijmegen de beste plek voor uw teamuitje

Moet u een teamuitje organiseren en heeft u nog geen idee wat leuk zou zijn. Dan is Escape Room Nijmegen een hele goede oplossing.

2 verschillende kamers

Wij bij Escape Room Gelderland beschikken over 2 verschillende kamers. ‘’De kerkers’’ en ‘’De nachttrein’’. De kerkers is een horror kamer. Het is wel een hele spannende kamer dus denk er goed overna om hieraan te beginnen. De nachttrein is meer een avontuurlijke kamer. U zit dan in een normale trein waar niks aan de hand lijkt. Maar later in de rit gaat alles gruwelijk mis en ben jij degene die het moet oplossen. De verhouding tussen de kamers welke het meeste gespeeld wordt, blijft eigenlijk wel aardig gelijk. De mensen die van echt enge dingen houden kiezen al snel voor de Kerkers. De klanten die een spannend uitje willen kiezen dan voor de nachttrein.

Geïnteresseerd?

Moet u nou een uitje organiseren en lijkt dit u wel wat? En heeft u nog wat vragen?Neem dan even contact met ons op. Dat kan telefonisch op 06 – 14 15 77 87. ALs wij door omstandigheden telefonisch niet bereikbaar zijn. Stuur dan even een mail naar info@escaperoomgld.nl.