Genieten doe je met goede witte wijn

      Reacties uitgeschakeld voor Genieten doe je met goede witte wijn

Lekker relaxed een blokje kaas eten met wat goede witte wijn? Dat noemen wij genieten. Heerlijke wijnen zijn online verkrijgbaar bij Bot Wijn Koffie.

Kwaliteit moet er zijn

Een echte wijn liefhebber wilt natuurlijk wijn van kwaliteit. Deze wens kan vervuld worden doordat wij voornamelijk wijn selecteren van kleine wijnboeren. De wijnboeren werken met passie en plezier, waardoor het eindresultaat van het werk uitstekend is!

Gezelligheid met een wijntje

Heerlijk bijkletsen met een oude vriendin of gewoon lekker avondeten met je partner. Het is natuurlijk gezelliger met een lekker wijntje erbij! Ook is het handig als gespreksstof. Elk wijntje heeft een eigen achtergrond en geschiedenis.

Wat is een goede witte wijn?

Een echte goede witte wijn is te onderscheiden aan de smaak. Als een wijn goed is geproduceerd door een wijnboer, kan je dat ook zeker wel proeven. Wijn dat langer op hout heeft gelegen proeft anders dan eentje die langer in een fles heeft gelegen. Er is natuurlijk ook keuze uit fruitige of droge witte wijn, en/of een sterke- of zachte smaak. De wijn moet ook aan jouw eigen smaak voldoen dus.

Voor advies kijk dan even op de Bot Wijn Koffie site.