Op zoek naar goedkope verkleedkleding

      Reacties uitgeschakeld voor Op zoek naar goedkope verkleedkleding

Bent u op zoek naar goedkope verkleedkleding voor een feestje of bijvoorbeeld voor carnaval. Neem dan een kijkje op de website van Feestwinkel Fiesta.

Feestwinkel Fiesta

Bij feestwinkel Fiesta vindt u goedkope verkleedkleding. Gaat u een keer naar een verkleedfeestje of naar carnaval. Neem dan een kijkje op onze website. Wij hebben een groot assortiment kleren. Vergeleken met andere kledingwinkels zijn wel aan de goedkope kant en daarom worden wij ook erg veel bezocht. De meeste kleding wordt verzonden na aankopen op de website. Dat vinden de meeste mensen toch wel makkelijker. Wij beschikken over een goedwerkende website waar alle kleding opstaat.

Versieringen

Ook verkopen wij op de website versieringen voor feestjes zoals ballonnen, slingers, pinatas en vlaggen. Geeft u een feestje en nog versiering nodig, kom dan even langs de winkel en haal wat versiersels.

Contact

Als u vragen heeft of even contact met ons wilt opnemen dan kan dat altijd. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0570 – 23 80 23. Als wij niet kunnen opnemen, stuur dan even een mailtje naar info@fiesta4you.nl en je zult snel reactie krijgen. Wij zie u graag langskomen in onze winkel in Deventer.