Tip: taxi Breda

      Reacties uitgeschakeld voor Tip: taxi Breda

Taxi Breda (taxi Bredanaar) werkt niet alleen in Breda, maar ook in Etten-leur of Oosterhout, verder ook vanuit Hoeven, Ulvenhout, Chaam, Baarle-nassau, Prinsenbeek, Made, Terheijden, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Wagenborgen, Strijbeek, Rucphen, Sint-Willebrord, Hoeven, Bosschenhoofd, Oudenbosch, Galder, Meersel-dreef, Meer, Hoogstraten, Meerle. U kunt bij Taxi Bredanaar met de pinpas maar ook met de creditcard betalen. Met de creditcard worden er extra kosten berekend. Als u naar het vliegveld gaat worden er altijd vaste kosten berekend mits u dit 2 uur van te voren laat weten. Ook kan taxi Breda een taxi voor uw bedrijf regelen. Dan wordt natuurlijk de prijs van te voren bepaald.

persoonlijke ervaring met ”taxi Breda”

Mijn persoonlijke ervaring bij dit bedrijf is erg goed. Ik heb een goede ervaring gehad en ik heb een goede communicatie gehad met het bedrijf. Ze zijn erg klantvriendelijk en hebben mij een fijne rit bezorgd. de chauffeurs zijn er goed verzorgd uit en de auto’s zien er ook mooi en schoon uit. De prijs was heel goedkoop wat mij erg verbaasd aangezien wij heel erg goed werden behandeld. Ik raad iedereen zeker aan om hier even langs te gaan want de service is niet goed maar uitstekend. Ik ben een hele erge tevreden klant