Voor domeinnamen ga naar mijn.host

      Reacties uitgeschakeld voor Voor domeinnamen ga naar mijn.host

Ik ben sinds kort de trotse eigenaar van een eigen bedrijf. Ik heb dit bedrijf samen met mijn vriendin opgericht en het leek ons een goed idee om een website voor ons bedrijf op te zetten. Daarom gingen we op het internet op zoek naar een website die domeinnamen verkoopt. Toen ik op het internet op zoek ging kreeg ik erg veel zoekresultaten. Toen ik een aantal websites met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk uit op de website van mijn.host.

mijn.host

Website

Toen ik terecht kwam op de website van mijn.host kwam ik terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is erg veel informatie te vinden over het bedrijf en wat het bedrijf aan te bieden heeft. De prijzen die het bedrijf voor de diensten hanteert zijn ook erg aantrekkelijk in vergelijking met de andere websites die ik ahd bezocht. Ook beschikt het bedrijf over een super goed klanten gemiddelde van een 4,9 wat natuurlijk ook erg aantrekkelijk is. Het bedrijf biedt niet alleen domeinnamen aan maar ze bieden onder andere ook hosting,vps en ssl  aan tegen zeer scherpe prijzen. het lezen van de informatie en een aantal reviews besloot ik om over te gaan tot een aankoop. De domeinnaam die ik had gekocht werd tegen en zeer scherpe prijs aangeboden. Daarom ben ik ook erg tevreden over mijn.host. Ik raad het bedrijf daarom ook absoluut aan iedereen aan die op zoek is naar een goed bedrijf die domeinnamen tegen een scherpe prijs aanbiedt.